Een Finesse Towel® met eigen logo

Wilt u de Finesse Towel®met uw eigen logo? Bij een afname vanaf 500 – 1.000 stuks kunnen wij tegen een geringe meerprijs per stuk uw logo borduren. Voor specifieke informatie belt u alstublieft met 0545-72 10 99. Wij kunnen u precies vertellen wat de mogelijkheden en bijbehorende kosten zijn.

Microvezel polyester

Doordat de handdoek gemaakt is van een speciaal microvezel polyester materiaal is het absorptievermogen enorm en anderzijds de droogtijd vele malen korter. Het formaat van de Finesse Towel® is 50 x 90 cm.

Kostenbesparend

Bespaar door de vorm van de handdoek tot 15% op uw waskosten met de Finesse Towel®!

Lange levensduur en kleurbehoud

De Finesse Towel® heeft een lange levensduur. De finesse towel is door het materiaal gebruik slijtvast en heeft daardoor een lange levensduur.

Bleekvrij

Het gebruik van kapperschemicaliën zoals, blondeerpoeder en permanentvloeistof en zelfs bleekmiddelen hebben geen effect op de handdoek. Zo ontstaan er geen vieze vlekken en behoudt de Finesse Towel® zijn kleur en kwaliteit.

This https://justdomyhomework.com/ is the essence of darwinism there is nothing more left to explain about life than the nuts and bolts of how the machinery works